Weboldal Tipp

Weboldal és webáruház Tippek

A Google keresőben keres valamilyen információt vagy megoldást az önt éppen foglalkoztató dolgokra,árucikkekre esetleg orvosi problémákra, célokra. De lehet egy szolgáltatás vagy éppen a nyaralás helyének a megtalálása.

1. A weboldal átlátható legyen, és jó megjelenésű, jól olvasható. Az esztétikus és szép weboldal, webáruház megragadja a látogatót, a megfelelő mennyiségű és minőségű ,fotó szöveges tartalom vásárlásra készteti.

2.Megfelelő színek használata

A honlap megjelenését és nagyban befolyásolja a színe. Az esztétikus honlap megbízhatóságot közvetít, sokkal jobban megbíznak benne a látogatók, és emelik a tartalom színvonalát és minőségét. Az a honlap ami jól néz ki,jól is teljesít így sokkal több megrendelést vagy látogatót hozhat!

3.A jó domain név önmagában is fél siker. Domain név választáskor érdemes a weboldal célját, figyelembe venni és célközönséget megcélozni. A legtöbb weboldalt webáruházat az emberek a keresőkből érik el, amelyek közül a legnagyobb a Google kereső így ha a névválasztása megfelelő sokat lendíthetünk a weboldalunk sikerességén.

4. Sebesség néhány, a piacon található szolgáltató, olcsó megfizethető címmel, tárhelyeket kínál melyek első ránézésre remeknek tűnhetnek de nem feltétlenül megfelelőek. Célszerű olyan szolgáltatót választani, akik állandó telefonos segítséget nyújtanak, és rugalmasan kezelik a megrendelőit.

5.Az irányítás soha ne adjuk ki a kezünkből a domain és a tárhely regisztrációt a kezünkből. Minden alkalommal ragaszkodjunk a saját email cím, telefonszám, megadásához hiszen legyen szó emberi kapcsolatról, vagy betegségről nagyon komplikált, egy domain visszaszerzése ha nem férünk hozzá !

Scroll to Top